IND I BIBELEN

I dagene 16. – 17. november 2018 inviterer AaIM [Aakirkeby Indre Mission] til IND I BIBELEN.

IND I BIBELEN  er en blanding af undervisning, samtale, bøn og lovprisning, fordelt på fredag aften og lørdag.

IND I BIBELEN 2018 har temaet: “De sidste tider, Jesu genkomst og den nye jord”, og underviser er Jørgen Hedager Nielsen, Børkop. Han præsenterer sig selv på hjemmesiden http://genkomst.dk på følgende måde:

Jørgen Hedager Nielsen

Jørgen Hedager Nielsen

“Jeg er pensionist, og bruger en del af min tid på at skrive. Min baggrund for det er 16 år som forlagsredaktør på Lohses Forlag og næsten lige så mange år som journalist på Indre Missions Tidende. Gennem tiden har jeg fået udgivet flere bøger. Dem, der stadig er i handlen, kan ses her.

I mange år har jeg været fritidsforkynder i Indre Mission, og det er jeg stadig. En meget stor del af min undervisning og forkyndelse har de senere år haft afsæt i mit arbejde med bogen “Han gør alting nyt”. Under “Gratis materiale” er der flere tekster og lydfiler fra min forkyndergerning.

Jeg er gift og har fire døtre og en del børnebørn. Og så har vi en have, som engang skal ligne om Paradis, men der er et stykke vej endnu.”

Du kan se indbydelsen til IND I BIBELEN 2018 som en pdf fil HER

Tilmelding til frokost og aftensmad om lørdagen kan købes for henholdvis 40 og 60 kroner.
Tilmelding er nødvendig, og kan ske HER 

Du kan også skanne QR koden med din Smartphone, for at komme tilmelding.